Sayfalar

3 Ağustos 2012 Cuma

Mim:Acayip Mi Acayip Sorular

Geçen gün blogumun kapısı tıklatıldı. dedim ki" Allah Allah kedidir o kedi " ama bu sefer de zile basıldı. Bütün üşengeçliğime rağmen kalkıp kapıyı açtım. Birde ne göreyim? Hoi-hoi unnim bana misafir göndermiş. Demiş ki git Pofuduk'a o seni misafir eder. Ben de darmadağın olan blogumun taslaklar kısmında onlara temiznden bir sayfa buldum. Bir süre orda misafir ettim. Ama bu misafirlerin onu da bana acayip ötesi sorular sordu. O_o . Ben de o sorular cavaplamaya çalıştım işte elimden geldiğince.

Evet efenim 2. mimimle karşınızdayım. Bu mim için unnime çok teşekkür ediyorum^.^ . Unnim kendi yazısında soruları misafir gibi göstermiş ve çok da hoş olmuş. Bana ve diğer arkadaşlara da o şeklde yollamış mimi ben de bunu bozmak istemedim anlayacağınız üzere:) O yüzden girişi bu şekilde yaptım:)
Neyse gelelim bu birbirinden tuhaf sorulara (sorularımız 'Allah kimseye göstertmesin' dedirtecek kıvamdadır efenim:D)




1)Çaresi bulunmayan bir hastalığa yakalandınız ve bunun sonucunda yaklaşık 1 yıllık ömrünüzün kaldığını öğrendiniz . Kalan 1 yılınızda ne yapardınız ?(Allah korusun!)

Bir çaresi bulunuuuur elbet yarın,Yeniden yaşamanııııın
Bir çaresi bulunur elbet canıııııım,Bi uyuyup uyanalııııııım.
derdim uyurdum. Eğer hala bir çare yoksa... Ahhh çok telaşlanırdım ama yaaa!  Çünkü yapmak istediğim o kadar çok şey var kiiii! Ama neyse  o zaman yapmak istediklerimi küçük kağıtlara yazardım içinden bir tane seçerdim. onu yapınca da başka bir tane seçerdim. Ama bu kağıtlara ne yazardım? :
*Bir tosbağa alıp onunla gezebildiğim kadar gezmek(ki bunu yapmaktan diğerlerine sıra gelmezdi tüh!)
*Birsürü uçan balon alıp hepiciğini havaya gönderip 'bir seneye bende geliyorum.' diye bağırmak.
*Şu patlaklı naylonlar varya işte onlardan alıp patlatmak(hatta belki üstünde dans edebilirim hoplaya zıplaya:D)(bu dans işi sanki bir filmde vardı ya? hangi filmdi o?)
*Uçak kullanmak.
*Sıcak hava balonuyla uçmak.
*Hayatıma girmiş ve beni üzmüş/mutlu etmiş herkese mektup yazardım. Beni sevindirmiş olanlara gerçekten beni seven kişilere çoookk teşekkür edip hepsine birer öpücük atardım. Ama beni üzenlere benim için kötü düşünenlere arkamdan iş çevrenlere de teşekkür ederdim çünkü hayatıma giren herkesin bana bir şeyler kattığını düşünecek kadar da sevimliyimdir^^ 

İşte böyle yaaa daha başka aklıma gelmedi...

2)Fobileriniz, takıntılarınız var mı? Varsa neler?
Öyle fobi derecesinde korkularım yok çok şükür ama "böceklerrrr"... Korku desem değil. Tiksinti belki de. Ama blmiyorum işte buna böcekler demek en doğrusu. Çünkü bir böcek görünce hemen uzaklaşırım oradan.
Takıntı olarak biraz var sanırım. Mesela defterlerimi en az 3 farklı renk olmadan yazmam ve belli bir düzene bağlı kalarak yazmak için uğraşırım.
 Kitaplarım... oOları hayatımın büyük bir parçası olarak görürüm ve paylaşmaya kıyamam. Ama yine de güvendiğim kişilerden de sakınmam. Mesela kuzenlerim çok özen gösterirler saolsunlar. Ben de onların kitaplarını aynı şekilde gözetirim kırışmasın diye kırk takla atarım resmen. Arkadaşlarım da bu huyumu bilirler ona göre isterler kitaplarımı:). Mesela okul kapanmadan önce arkadaşım benden 2 kitap istedi "Annem okuyacak merak etme o da çok dikkatlidir bu konuda"gibisinden birşeyler söyledi. Aslında onu söylemese de verirdim çünkü ona da güvenim tam bu konuda. Son olarak okuduğum kitap (özelliklede çok beğendiklerim) mutlaka bende olmalı yani benim kitabım olmalı. oOmayan kitaplığımdan el sallamalı bana hergün. Kiatp alırken de "acaba diğer kitapların arasında nasıl durur diye düşünürüm ilk önce (baya cinsmişim ben yahu:P)




3)Bir sabah kalktınız ve dünya da hiç bir insan olmadığını öğrendiniz napardınız ?

Önce bir "annneeeee!"diye sesenirdim ses gelmiyosa(ki ses gelmicek tabi kimse kalmamış).Eyvaaahhh! napardım ki? öyle çabucak cevap gelmiyor haliyle sonuçta daha önce böyle bir olay yaşamadım yani. Hah buldum şimdi. Önce oturup adam akıllı düşünürdüm "Nereye gitmiş bu insanlar?". Tabi cevap bulamayınca da tekrar düşünürdüm " Koskocaman dünyada bir tek beni mi atlamış her ne olay olduysa bi ben mi kaçırmışım eğlenceyi? N'ayır! N'olamaz!" diyip bir insan oğlu arayışı içine girerdim. tabi bu sırada kendime kızardım "Ahhhhh ahhhh biliyodum ben bu kadar derin uykunun zararlı olacağını. Ne diye bu kadar derin uyuyosun ki sanki?" Yani sonuç olaraktan baya bir sohbet ederdim kendimle eee bu durumda delirmiş oluyorum sanki?O_o
 
4)Dünyayı dolaşmak isteseniz hangi ülkeden başlardınız ? Neden ?
tabi böyle bir sevimli de benle gelmeli
Tüm dünyayı dolaşmaya paramın ve zamanımın yettiğini, gittiğim her yede 2-3 gün kalacağımı, oraların dilini bildiğimi, her yerde ton ton teyzelerin bana geleneksel yemeklerinden yapıcağını ve benim o yemeklerden yiyeceğimi (ama hiç kilo almayacağımı:P) düşünerekten başlıyorum(evet biliyorum çok şey istiyorum^^)
İlk önce bu işe başlamadan önce cennet ülkemin her karışını gezmiş olmalıyım.Bir nedeni yok sanuçta burası benim ülkem ve burayı görmeden gezmeden başka ülkeleri gezmek hoş olmaz bence tabi bu eğitim vb. gibi zorunlu konular için geçerli değil.
Kendi ülkemizi gezdik.şimdi sıra dünyayı gezmeye geldii:D(oooooleeeeey!) ilk önce Azerbaycan'dan başlardım çünkü doğudan batıtya gitmek istiyorum(nedense?:P) Daha sonra Özbekisten,Kırgızistan...G.Kore (eee gelmişken bi de K. Kore), Japonya... Kuzey ve Güney Amerika'nın tamamı... Londra..Paris...İspanya, Portekiz... Fas, Cezayir, Tunus ...Norveç, İsveç... İsviçre...... böyle uzaaaar gideeer bu:)
(resim:http://www.allposters.com'dan alındı)

5)İtiraf edin prens/prensese dönüşür diye kaç kurbağa öptünüz?
O_o  Sen kaç tane öptün gulüm?!(bu soru, soru yazarına sorulmuştur.)(kendi yazdığımı ben bile anlamadım yav!)
 
6)En son yaşadığınız küçük düşürücü , unutamadığınız olay ?   
2 sene önce okulda arkadaşımla kolkola girmişiz merdienden iniyoruz. Benim ayak kay sen arkadaşla yere kapaklandık beraber. Bi de tenefüstü! Gerisini sen düşün okuyucu. Ya da dur ben söyliim. Yanımızda bizim sınıftan birkaç kişi vardı hepsi gülüyordu yarıla yarıla. Ama bir tanesi aşmış kendini artık tepine tapine gülüyodu ama cidden tepiniyodu yani.
Evet çok küçük düşmüştüm. Evet kapatalım bu konuyu lütfen:D(bir daha açmamak üzere hemde böhüüüğ böhüüüğ :P )
 
7)Asla yanınızdan ayırmadığınız 3 şey ?
Saç tokası: Saçımın açık olması beni çok rahatsız eder de acık:)
Gözlüğüm: Sürekli takmıyorum ama numarası sürekli takmamı gerektirecek kadar büyük. Bu durumda da yanımda olmasında fayda var.
Telefonum: annem arar, açamazam bir dünya laf eder neyse şimdi ben alayımda yanıma sonra bana kızmasın;)



kapağı çok güzel değil mi.
 ben de istiyorum böyle bir kitap
8)Hayatınızın bir kitap/ film olmasını isteseydiniz hangi kitap/film olmasını isterdiniz ?
İşte bu soru çalışmadığım yerden geldi. Şöyle maceralı birşeyler olsa hayır demem:)Ayyy şakkadanak sorunca aklıma bişey gelmedi:) Ama kitaplardan Dünya'nın Merkezine Yolculuk olabilir.
 Filmlerden ise Hızlı ve Öfkeli serisi veya Karayip Korsanları serisi  hoş olurdu.


Bu film de bir şekilde yarım kalmıştı.
Bunu bir tamamlayayım yaa
9) İsviçreli bilim adamları görünmezlik hapını buldu ve siz bu hapı kullanan ilk kişisiniz. Hapı kullandıktan sonra yapıcağınız ilk şey nedir ?
Kesin kullanmak zorundamıyım? Tamam o zaman...Sinir olduğum herkesi korkuturdum:D Yok yok yaaa yine de yazık. Ama başka ne yapılır ki?düşündüm de aslında baya bişey yapılır.Mesela: Yolda yürüyenlerin önüne çıkardım. Uyuyanların yüzünü boyardım(neden uyuyanların yüzünü boyuyorum ki zaten beni göremezler.:D ahhh ilahi ben:P). Zillere basardım ama kaçmazdım:P...








10)En yakın arkadaşınızın bir uzaylı olduğunu ve sizi ilk denek olarak kendi gezegenine götüreceğini öğrendiniz ne yapardınız ?
Eğer bana zarar vermeyeceklerse neden olmasın? Hatta bir zahmet onların akıl düzeyinden de faydalanmak isterim yani banim beynime o formattan atsalar güzel olurdu. Dünyaya döndüğümde bir farkım olmalı ama değil mi? kehkehkehkeh



Eveeeeet bir mim'in daha sonuna geldik. Ama ben bu mimi yayınlayana kadar herkes yaptı kiii? Neyse artık kim yapmadıysa kimin göğnü çektiyse yapabilir ona attım gitti bu mimi de:)

6 yorum:

  1. Bende senin başlangıcını çok çok beğendim. Benim gönderdiğim misafiri, seninde misafir gibi kabul etmen çok hoşuma gitti. :)

    Çaresi bulunamayan hastalık cevabın hem hüzünlü hem de çok eğlenceli olmuş. Kağıtlara yazıp her gün içlerinden bir tane çekmek... farklı bir davranış. Kağıtlara yazdığın şeylerde çok anlamlı. Öyle böyle değil bu soruya verdiğin cevabı çok beğendim. :))

    Kitap takıntısı bende de var hehe. :)
    Ben ilk Kore'den başlarım dünyayı dolaşmaya demiştim. Bak şimdi utandım, kendi ülkem dururken neden Kore'den başladım ki. Eğer gelecekte herhangi bir şekilde bu soru karşıma gelirse kesinlikle ülkemden başlamak isterdim diyeceğim. :)

    Son olarak zile basardım ama kaçmazdım cümlene koptum. :D

    Çok eğlenceli bir yazı olmuş canım ellerine sağlık. :D

    YanıtlaSil
  2. :)) bunun gibi bir kaç tane daha aynı mimi okudum ama zevk aldığm mimlerden birisi de senin ki olmuş. Karikatür ve resimlerle daha güzlleşmiş, benim mimim sönük kalmış yanında :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. beğendiysen ne mutlu bana :) dün bende senin yazını okudum ve inan bana çok beğendim çok güldüm:)yani kendi yazını da yabana atma bence çok sevimli yazmışsın:)

      Sil
  3. dünyada kimsenin olmadığı bir yalnızlığı, kalabalıklar arasındaki yalnızlığa tercih ederim !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle haklısın.artık insanlar bunu dedirtecek kadar zalim oldular ne yazıkki

      Sil