Sayfalar

15 Eylül 2012 Cumartesi

Yeni Cicilerim:)

Yılın bazı dönemleri önemlidir benim için. Mesela tam da bu sıralar. Hayır yanlış anlamayın okullar açıldığı için değil. Bu dönem okul alışverişi dönemi olduğu için önemli.(gerçi ben her daim kırtasiyedeyim ama;)) Okula başladığımdan beri kırtasiye alışverişi benim en sevdiğim aktivite oldu. Okullar açılmadan önce kendim için yaptığım en eğlenceli şey budur.
Birkaç yıldır(ki bu yaklaşık 8 sene oluyor:D) kalemdi defterdi tüm alışverişlerimi BİM'den yapıyorum. O kırtasiye broşürünü görünce gözüm gönlüm açılıyor:). Her seferinde de bir sepet dolduruyoruz genelde. Ama bu sene öyle olmadı. Bu sene tek ihtiyacım defterdi. O yüzden de genellikle defter aldım. Tabi bunun yanında senelerdir vazgeçilmezlerim arasında olan simli kalemlerden, şeffaf zarflardan, tükenmez kalemlerden de aldım ama sadece bu kadar :D


Geçen sene fark ettiğim A101'in renkli kağıtlı defterlerini bu sene asla kaçıramazdım BİM'den sonraki durağımda orası oldu. Oradan da yine bissürü bissürü defter aldım.:)


Sonraki günde annemle gezerken girdiğimiz Diasa'da gördüğüm defterlere karşı koyamadım bir türlü. (Sonuçta BİM'den veA101'den sadece kalın defterler almıştım:P) oradakilerden de bir demet yapıp getirdim eve:)


Bu sene aldığım defterlerin bana önümüzdeki yıl da yeteceğini söylüyor içimdeki bir ses:)

İşte bunlar bu seneki cicilerim:):):):)

   24'lü kalem setini geçen sene almıştım. Renk katsın diye onu da araya sıkıştırıverdim işte :) biri eksik fark ettiniz mi?:)

6 yorum:

  1. Aynı ben hehe.Geçen gün bende aldım bi sürü malzeme.Kalem ve defterlere büyük bi zaafım var. Okul biteli yıllar oluyo ama benim bu zaafım bir türlü bitmedi.Elbette kullanıyorum aldıklarımı :D Boş boş rafları süslemesine gönlüm el vermez zaten hehe
    http://sahidimkalemimdir.blogspot.com/2012/09/kalem-defter-tutkum.html
    bunlarda benimkiler :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. seninkilere de bakmıştım geçen gün onlar da çok hoşuma gitmişti aslında benzerlerin aramaya çıkmak istedim ama bu defterlerin üzerine daha fazla alamam sanırım :) o "istanbul"lulara bayıldım resmen :) benim zaafım da bitecek gibi görünmüyor. Bitmesin de zaten:)
      O zaman sana iyi yazmalar mı desem ki? yoksa güle güle eskit mi desem ki bilemedim şimdi bak^^

      Sil
    2. Ben Hakmardan aldım.Henüz BİMe uğramadım. Bi kaç kalem daha alasım var.Onlarıda BİMden alıcam hehe

      Sil
    3. Hakmar?:)
      BİMe uğra da ben bir de nt'ye bakmak istiyorum aslında orda da güzel kalemler oluyor hem de ucuz. Oraya da git istersen:)

      Sil
  2. ben zeynep defterlere bayıldım yeni bir blog açtım adı pink room abone olursan sevinirim ben de senin bloguna abone olucam blogun ismini çok güzel bulmuşsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayyy çok teşekkür ederiiim. hemen bakıyorum bloguna :)

      Sil