Sayfalar

31 Temmuz 2014 Perşembe

MİM:Benim Çiftlerim

Taaa fi tarihinde Şemspare beni mimlemişti. Bu mim herkesde dolandı dolandı ama ben bir türlü derleyip toplayıp yayınlayamadım tıpkı diğer 4 mim gibi :)
LoverK çingumun pasladığı mime isim bile buldum :)
Neyse en hazır durumdaki buydu ben de aradan çıksın istedim.



Burada da dediğim gibi gerçekten güzel mimler dolanıyor şu sıralarda ve çingularım sağ olsunlar beni hiç unutmuyorlar. Hepsi yayınlanmayı bekliyorlar kuzu kuzu unutmadım hiçbirini severek ve sırayla hazırlıyorum :)

Neyse dönelim şu anki mime;
NOT! : Bana bu mimi paslayan Şemspare'ye de teşekkür ediyorum bu arada. Bunu yazmayı unutmuşum özür dileriiiim :(
Şemspare'nin dediğine göreee;



kurallar bunlar gerçi ben 4 tane yaptım ama hadi bakalım :)


1. çiftim:

So Ji Sub zaten karizmasıyla yıkıp geçiriyor ortalığı. Ama ne yalan söyleyeyim benim aklımda onu mime dahil etmek yoktu açıkçası. Ta ki bu ablayı görene kadar. Anlatayım hemen;
Bu mim için Yeppudaa'dan resim arıyordum. Yanlışlıkla bu ablanın sayfasına girmişim. bir baktım gerçekten karizmatik. Sonra dedim ki "Neden onu da mime almayayım?" "Ama kimle?" Aklıma da So Ji Sub geldi hemen. İkisi de maşallah karizma sahibi insanlar. Yalnız buraya kadar yazdıklarımdan da anlaşılacağı üzere So Yeon Kim abla hakkında çok da fazla bir şey bilmiyorum sadece "abla yakıyoooonn!" sloganıyla geldi buraya :) 

2. çiftim:

Bu mimi ilk gördüğümde aklıma ilk ikisi geldi. Bence çok da uyumlu bir çift oldular. daha sonra öğrendim ki bu ikili aslında bir dizide beraber oynamışlar.
Dİzinin adı: Shark/ Don't Look Back The Legend Of OrpheusBölüm sayısı:20

Yayın yılı:2013
Konu:Babasının bir vur-kaç kazası nedeniyle ölümüne tanık olan Han Yi Soo / Yoshimura Junichiro (Kim Nam Gil), babasının ölümüne sebep olanlardan intikam almak maksadıyla Japonya'dan Kore'ye döner. 
Çocukluk arkadaşı olan, olayın arkasındaki asıl kişinin kızı Jo Hae Woo'a (Son Ye Jin) gerçekleri öğrenme amacıyla kasten yaklaşır. 
ilk bölümünü izledim güzele benziyor ben beğendim ve muhtemelen de devam edeceğim diziye tavsiye ederim yani :)

daha sonra da bir haber yayınlanmış:




Kim Nam Gil ve Son Ye Jin'in sevgili oldukları söyleniyor.
Bugün yerel bir medya kanalı ikilinin KBS draması ''Shark''tan sonra yakınlaştığını ve 4 aydır çıktıklarını belirtti.
Ama oyuncuların ajansları bu dedikoduyu yalanladı. Son Ye Jin'in ajansı M Steam, ''Sevgili oldukları söylentisi kesinlikle yalandır. Dizi süresince iyi anlaşıp yakınlaşmaları yanlış anlaşılmış gibi duruyor.'' dedi.
Kim Nam Gil'in ajansı Star J de ''Söylentiler doğru değildir. Meslektaş olarak yakınlar ama duygusal anlamda bir şey yok'' diye belirtti

 Not: Dİzinin konusu ve bu haber Yeppudaa'dan alınmıştır.

Sonuç olarak bence olurlarmış. yani ben desteklerdim :)



3. çiftim:
Ya ben bu ikisini yeriiim :) Çok tatlı oldular ya. Lee Seung Gi bence çok sevimli. Park Min Yeong zaten benim gözümde her zman sempatik ve güzel. Bu ikisini yaptım gitti :) ama tabi Lee Seung Gi'nin başı benim gözümde başka biriyle bağlı. Zaten o da hemen yüzüğü gösterdi :)

4. çiftim:

Lee Min Jung BOF la girdi kalbime.O sevimli çıtır halleri sevdirdi kendini. Goong Yoo da Coffe Prens'de çok iyiydi bence. Hatta Yoon Eun Hye ile o kadar da yakışmamışlardı. böyle iyi sevdim bunları :)

İşte bu kadar benim çiftlerim. Güzel oldu gibi sanki değil mi? :) Alış sırama göre yayınlayacaktım ama dediğim gibi aradan çıksın istedim. Daha sırada bir sürü mim var. yakında onları da görebilirsiniz :)
Paslama işine gelince de ben bunu yapana kadar herkes yaptı eğer yapamayan varsa lütfen haber versin hatta vermesin direk yapsın bakalım görelim kimlerin gönlünde kimlar kimlar varmış :)

4 yorum:

  1. Selamm^^ Mimi yapmışsın hemen atladım geldim bende :)) Ahahaha senin de bir çiftin benim gibi olmuş sonradan dizide oynadıklaırnı hatta sevgili olduklarını öğrenmişsin tam olarak bende de aynısı oldu :D Veee Le Seung Gi - Min Young çiftimiz aynıııı :)) Çok sevimliler keratalar :) Diğer çiftlerdense tanımadığım abiler aplalar var kimyaları uyuşur mu bilmem ama görsel olarak hoşlar^^ Ellerine sağlık^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiiin ^^
      Evet ya öyle oldu :) Ama olurmuş ya ben desteklerdim :)
      Lee Seung Gi ve Park Min Yong artık gerçek olmalı bence o zaman 2 oyları var şimdilik. Demek ki gerçekten yakışıyorlar :))
      Açıkçası ben de huylarına sularına hatta yaşlarına bile bakmadım sadece hoş görünürler mi diye baktım oldu gibi sanki :)
      Yorumun için ve de ayrıca bu güzel mim için çok ama çok teşekkür ediyoruuum :)

      Sil
  2. en tatlısı da lee seung ile park min sanki :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet işte 3. oy da geldi :) yok yok artık kesin olmalılar yani o kadar kişi beğendi sonuçta :)

      Sil