Sayfalar

11 Haziran 2013 Salı

Bulduum :)



Şarkıyı ilk duyduğumdan beri aklıma takılan soru: Hangi filmi izlemiş? Hangi Türkan yahuu?
Merakla dinledim bir kaç kere şarkıyı ama hiç bir ipucu yok .

http://www.xvidheaven.com/Downloads/Posterler-Afisler/herkesin-sevgilisi-1970.jpgSonunda dün gece televizyonda rastladım Türkan'a. Zengin bir ailenin muzip kızıdır Türkan. Ama bu muzip kız kendisine yaklaşmak isteyen hiç kimseyi yanına yaklaştırmaz yani "öptürmez dudaktan".
 Bir gün kendi çiftliklerinde gezerken onu bir çoban kızı sanan meşhur bestekarı kırmamak için geçekten çoban kızıymış gibi davranır. Yaşlı besteci mükemmel bir ses keşfettiğini sanar ve Türkan'ın haberi olmadan onu bir konserin içine sürükler. Gerçek açığa çıkmıştır. Yaşlı adam rezil olmuştur. Yurt dışına çıkmaya karar vermiştir. Ertesi gün o uçağın düştüğü ve ünlü bestecinin de içinde olduğu tüm yolcuların öldüğü haberi alınır. Ancak bu bestekar uçağa yetişememiş dolayısıyla da ölmemiştir.
Yaşlı bestecinin yakışıklı oğlu Metin de Türkan'dan intikam almaya karar verir. Türkan'ın kalbini fetheden Metin evliliklerinin 2. günü intikamını açıklar ve Türkan'ı mutsuzluğa iten bir evlilikle baş başa bırakır. Geceleri Metin'i evine kadar izleyen kadınlar, söylediği sözler... Metin'i çok seven Türkan da her şeye boyun eğer. Ama bilmediği bir şey vardır. Metin de Türkan'a aşık olmuştur. Türkan'ın bu kadar eziyet çekmesine dayanamayan yaşlı bestekar ortaya çıkar ve bu güzel çifti barıştırır.

Anlayacağınız tam bir Yeşilçam filmi :) Ben Türkan Şoray ve Tanju Gürsu'yu çok yakıştırmışımdır hep. Yine güzel bir film çıkartmışlar ortaya :)
http://img263.imageshack.us/img263/390/caps2.jpg
Alıntı:http://www.xvidheaven.com
http://img209.imageshack.us/img209/155/herkesinpw6.jpg
Alıntı:http://www.xvidheaven.com

4 yorum:

  1. bak ben de bilmiyordum hiç de araştırmamıştım iyi oldu bu :)

    YanıtlaSil
  2. Eski türk filmlerini televizyonda her görüşümde bayıla bayıla seyrediyorum :)Paylaşım için teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende öyleyim :) yorum için asıl ben teşekkür ederim ^^

      Sil