Sayfalar

7 Aralık 2012 Cuma

Benim KüçükBalığım :)

Başlık değil mi? evet anlatacağım. Benim bir KüçükBalığım var evet. Her gün bloguma girip alt üst eden ve her gün en az yarım saatini buraları karıştırarak geçiren. Aaaaa bak nasılda atladı hemen. eminim ki şu an  oturduğu yerde titreye titreye gülüyorsun:)
Evet kendi aramızdaki telepati iletişimine ara verip sizlere de dönmeliyim. Kim bu KüçükBalık? Ne istiyor benden? Efenim hemen izah edeyim malumunuz bendeniz 11. sınıfa tabiri caizse lise 3. sınıfa giden bir gariban MF öğrencisiyim (bu konuşma çok kastı beni yahu O_o normal konuşabilir miyim? :P) Herneyse işte bu KüçükBalıkla tanışıklığımız o lisenin çömlük yıllarında yani 9. sınıfa dayanır.  O yüzden daha okul bahçesinde adımı duyar duymaz 9-A sınıfına giden öğrencilerin peşine takıldım ve gözüme bir potansiyel arkadaş adayı kestirdim. ama potansiyel arkadaş adayı direk arka sıralara yönelince ve taaa o zamanlarda bile ön sıra sevdasından vazgeçemeyen bir cins olarak peşinden gitmedim. "Amaaan salla gitsin" dedim ve ön sıralara bir göz attım.(yalnız belirtmeden geçemiyciiim ben bu göz atma işlemini ve önceki "amaaan..." muhabbetini daha sınıfa attığım ilk adımda yaptım. Dar zamanda böyle hızlı davranamam yalnız!) En ön sırada yalnız tek kişilik boş yer vardı gerisi doluydu ve o sırada da bir kız oturuyordu. gittim ve tüm sevimliliğimle "Oturabilir miyim?" dedim. kız kafasını kaldırdı ve o kocaman elmacık kemiklerini çıkararak kocaman gülümsemesiyle kafasını salladı hayal edin :) (KüçükBalığıma ne de yakışırmış kocaman kafasııııı, yerim seniiiii :D). 2. dönem konusu açılınca beni ilk gördüğünde ne düşündün diye sordum. aldığım cevap çok trajikomikti: "Aha arkadaş!" :D:D:D:D Yaklaşık bir ay gülmüştük buna :D

Benim bir tek KüçükBalığım yok tabi ki. Bir de Minikçılgınım var (Balıkcım hemen yetiştir hemen koş isim buldum onaaaa! :D Ama yakışmamış mıııııı? Neyse yine titreşime geçti :D) Bu Minikçılgın da okulun ilk günü gelmemişti.  2. gün mü 3.gün mü işte o sıralarda gelmişti. biraz mesafeliydik ama bir anda aramıza karıştı nasıl olduğunu anlamadım mantar gibi bitiverdi yanımızda iyi ki de gelmiş :D (Seni çılgın şey!)
Bir iki kişi daha var bahsetmek istediğim. bunlardan birisi E. onunla da daha okulun ilk günü sıra münasebetiyle tanışmış bulunuyoruz. Geçtiğimiz sene hepimizin beklediği bir kararla TM öğrencisi olmaya karar verdi ve yanımızdan, dizimizin dibinden ayrıldı. Ama her teneffüs yanımızda canım arkadaşım. (Bir gün mutlaka biz de o sınıfa gireceğiz!-kararlılıkla uzaklara bakar-).
Diğer ise yine E.( artık hep beraber oturup onlara da bir isim bulacağız ve ben o zaman bu yazının altına not düşeceğim.) Minikçılgınım ile aynı serviste, KüçükBalıkcığım ile de aynı dershanedeler. Onun da aramıza nasıl katıldığını fark edemedim. Bu konuyu bazen ciddi ciddi hafızamın derinliklerine doğru dalıp araştırıyorum ama hiç birimiz bu süreci fark edemedik. Bir bakmışız şu anki halimize gelivermişiz. (Balıkcım ve Çılgıncım sizin haliniz bambaşka zaten nasıl böyle oldunuz siz yahuuu!:D:D)
Ve Çingum. O biiiir koreseveeer! O biiiir ablaaaaa! O sınıfımızııııın sınıf annesiiii! O herşeeeey! Zaten özetle anlattım onu da dediğim gibi o herşey! :D
İşte böyleee! Benim ailemden bile çok gördüğüm kişiler. Bir yerde hepimiz bir aile olduk. İnşallah da hep böyle olacak :)
Şimdi diyorsunuz ki bu başlıktaki balık olayı nedir? Şudur:bir kaç gündür benim KüçükBalığım balık taklidi yapıyoooor! Alkııııış! İşte oradan o balık da yani:) 
Aaaa bir deeee buradan Minikçılgınım ve KüçükBalığımın bir rekorunu paylaşmak istiyoruuuum! (alkııııış!) Bugün benim canım ufaklıklarım tam tamına 7 dakika 38 saniye sarılmış vaziyette ayakta durarak bir rekora imza attılar! Buradan arkadaşlarımı kutlayarak ikisininde yankalarından öpüyorum!
(resimler alıntıdır:
 http://www.genckizlar.net/
http://www.forumrenkli.com)

14 yorum:

  1. Ben seni yerim dostum ya :D ben küçük sapığınım ne kadar sana bugün bakamam desem de yine elim bilgisayarı açtığımda ilk senin sitene gitti bende okudum yazını yalnız bugünkü balık taklidi gerçekten komediydi herkes gördü umarım bana lanet balık diyen sevgili insan bunun konusunu pazarteside etmez :D seni çok çok çooookk seviyoooorum :) tatlı şey!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir tanemmm... Eğer pazartesi de derse kırarız onun o kıvırcık kafasını sen dert etme :))

      Sil
  2. ah canım benim çok teşekkür ederim benim hakkımda böyle şeyler düşündüğün için senin miniksapığın olmak benim için ne kadar da gurur verici birşey anlatamam:) öptüm seni :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne düşünmemi bekliyordun canım? Ben de öptüm :* ^^

      Sil
    2. şöyle söyliyim o zman böyle düşünüp bunu burda dile getirmen beni çok mutlu etti ;)

      Sil
    3. talımm!:) ne demek her zaman ;)

      Sil
  3. Dershane anılarını da yazabilirsin bence :P sevdim bu yazını

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaaa teşekkür ederiiiim :)
      Aslında iyi fikir :P

      Sil
    2. Yaz istiyorsan benimkileri, ad değiştirerek tabii :D sorun yok

      Aslında ben de mi bir blog açsam diye düşünmüyor değilim :D canım sıkılıyordu yaniii

      Sil
    3. özgüvene bak seeen bak dökveririm ortaya herşeyi görürsün haaaa !!!! :D:D

      Sil
    4. aç aç sende aç bence çok güzel oluuur :))

      Sil
  4. Açtım bile :P profilimde görünüyordur herhalde :D Neyse 90 hakkında konuşmam gereken çok şey var :/ istenmeyen olaylar oluyor; konuşalım seninle bir ara

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hıza bak hıza koştum geliyorum hemen misafirin olcam şimdi :)
      konuşalım konuşalım işimiz ne :))

      Sil
  5. Doğru işimiz ne :D Neyse sen bak bloga da haftasonu bir yuvarlak masa konseyini toplarız

    YanıtlaSil