Sayfalar

11 Eylül 2014 Perşembe

Kim Kyu Jong'un Albüm Dönüşü İçin Dev Proje

Geçen gün sevgili Bellalice bana bir mesaj göndermiş. Bu proje için desteğimi istemiş ve bunu sizlere de duyurmamı istemiş tabi ki de onu kırmadım ve işte spor dönüşü olsa da karın kaslarım fena halde yıpranmış olsa da şu an oturduğum yerde dahi nefes alırken zorlansam da bu yazıya zaman ayırdım.



Onun Facebook'ta katıldığı bir grup varmış oradan daha detaylı bilgi aldım ve oradaki yazıyı aynen paylaşıyorum :

Dostlar Etkinlik Açıklamasını Tüm Detaylarıyla Okuyun. Her Şey Burda Yazıyor. Ve Etkinliği Günlük Profil Ve Sayfalarınızda Paylaşın Çok Fazla İnsana ve Paraya İhtiyaç Var

Şimdi Kyu Jong eylül veya ekim gibi bir albüm yayınlayacak. Biz de hem onu destek için hem de şirketin adam gibi yapamadığı promosyonunu yapmak için bir proje yapıyoruz. Ne mi yapacağız? Sizlerde üzerinde isminizin ve ülkenizin yazdığı fotoğraflar toplayacağız. Bu fotoğraflarda en az bir insan olmalı. Ve Kyu Jong için destek mesajları yazmalısınız. Kartonlara, yere vs hayal gücünüze kalmış artık nereye yazarsanız :D Mesajlarınız ingilizce veya korece olacak. Eğer ingilizce veya korece yazamazsanız hemen bize söyleyin biz mesajınzı çeviririz ;) Sizden ve diğer dünya ülkelerinden gelen fotoğraflarla ve Kyu Jong'un bebekliğinden şu ana kadar olan fotoğraf ve videolarıyla vir video yapacağız. Video ikiye ayrılacak. Aynı anda bir tarafta Kyu Jong'un hikayesi oynarken diğer tarafta fan fotoğraflarının olduğu video oynayacak. Ve bu video büyük reklam kamyonları üzerinde bir hafta boyunca tüm seulde gezerek oynatılacak. Tüm gün sadece bizim videomuz. Şİmdi 120, 200 ve 300 inç ekranlı olmak üzere 3 çeşit kamyon var. 300 inç çok pahalı. 120 inç olan 3500 dolar yani yaklaşık yedi buçuk milyar. 200 inç olanın tanesi 5500 dolar yani onbir buçuk milyarı geçiyor. Ama biz iki tane kamyon tutmayı düşünüyoruz. Çünkü sadece biz değil bir çok ülke para gönderecek bu etkinliğe. Reklam şirketine indirim yapmasını söylediğimizde 2 tane 200 inç ekranlı kamyonu 11000 dolar yerine 10000 dolar yaparım dedi. Yani yaklaşık 23 buçuk milyar yerine 21 milyar küsur oluyor. Bu para tüm dünya TripleSleri tarafından toplanır diğer ülkeler hemen kabul ettiler sizin de gözünüz korkmasın :D Biliyorsunuz Han nehri Seulü ikiye bölüyor. Kamyonlardan biri Seulün bir tarafında diğeri diğer tarafta dolanacak tüm gün. Zaten seul avuç kadar yer olduğu için ve kamyon tüm gün bir hafta boyunca dolanacağı için üyeler dahil örmeyen kimse kalmayacak :D Zaten gangnam bölgesinde dolanacak kamyon sabah ilk yarım saat B2mnin önünde olacak ondan sonra şehri dolanmaya başlayacak :D Nu Kyu Jong için büyük bir sürpriz olacak ve mutluluktan ağlayacak. Şimdi gelelim etkinlik şartlarına ;)

1) Soracağınız soruları sayfaya mesaj atmayın etkinlik duvarına yazınki her kes görüp bilgi almış olsun

2) Göndereceğiniz fotoğrafın HD olmasına dikkat edin HD olmasa bile en az 639 × 480 piksel boyutuunda olmalı. Yoksa video dev ekranlarda oynatılacağı için fotoğrafınız video kalitesini düşürür ;)

3) Fotoğrafınızda kesinlikle bir insan olmalı bu siz de olabilirsiniz çevrenizden biri de olabilir veya yoldan geçen birinin eline de bir destek mesajı yazan karton u tutuşturup fotoğrafını çekebilirsiniz :D Binlerce fotoğrafın arasında projeyi yapan türklerin fotoğrafı kaybolursa ezikliğin dibi olur :/

4) Etkinlik tarihini 10 etlül olarak ayarlıyoruz ama bu tarih Kyu Jong'un durumuna göre kısalabilir de uzayabilir de bu yüzden hem fotoğraflarınızı hem de paracıklarınızı göndermek için acele edin ;)

5) Etkinlik süresi bir buçuk ayı geçeceği için bir kere para gönderen durumu müsaitse tekrar gönderebilir :D

6) 501 mektup toplayamadık ama 501 fotoğraf toplarsak diğer ülkeler yanında ezilmemiş oluruz ve aynı şey para için de geçerli ;) Çıkın sokağa önünüze gelenin ellerine farklı kartonlar verin çekin ;)

7) Paralarınızı bu hesaba yatıracaksınız ;)
0729-47728218-5004
Ziraat Bankası
isim: Zehra A.

Parayı atmlerden ücretsiz olarak yatırabilirsiniz. Yaş sınırı yok ;)

Bu arada grubun linki de burada:
https://www.facebook.com/events/816911968334070/?ref_dashboard_filter=upcoming

Bu da etkinlik için düzenlenmiş kaç kişinin gelebileceğini ölçen bir anket bunun da linkini paylaşayım:
http://www.surveey.com/SurveyStart.aspx?lang=1&surv=av992detasfnzit1p31i3q76ozhl12ph#.U_zCErEptCE.facebook

İşte böyle eğer destek vermek isteyen varsa bunlara bir göz atsın derim daha da detaylı bilgi istiyorsanız ona bir uğrayın eminim ki o size yardımcı olacaktır :))
http://carmentablack.blogspot.com.tr/


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder