Sayfalar

5 Mart 2013 Salı

Telefonumu Sıranın Altına Koydum Hadi Git De Oynaaa!!

Hafta sonu dershanede Carrie (Bellalice) İngilizce proje ödevi olduğunu bir anket dağıtması gerektiğini söyledi ben de okula birkaç anket götürdüm ve bazı arkadaşlarıma dağıttım. benim gibi sevgili KüçükBalıkçığımlaOrtakArkadaşım(Balıkcığımın çocukluk benim de yine dersaneden arkadaşım) da aldı bir kaç tane o da dağıttı.
Bu hafta sonu pazar günü de SBS'denBeriDersaneArkadaşım ve Carrie fısır fısır birşeyler karıştırıyorlar. Eeee ben de Güzin abla görevi üstlendiğim içiiiin hemen müdahale etmek istedim ama bana birşey demediler :((
Daha sonra da ben Carrie'yi sıkıştırırken SBSdenBeriDersaneArkadaşım beni çekiştirip sınıfa götürdü. Bu sırada da daha sonra fark ettiğim ve beni kopartan şu cümleleri döküverdi ağzından:
- Telefonumu sıranın altına koydum. Hadi gidelim de oynaaa!!!
Ki bu arada hemen söylemek istiyorum telefonu Nokia C-3 :D :D  (güncelleme: çevremden gelen tepkilere açıklık getirmek istiyorum. ben telefonu küçümsemek amacıyla söylemiyorum bunları sadece o tepki çok ilginçti o sırda onu belirtmek istiyorum. sonuçta benim telefonum da pek matah bir şey değil ;))
İşte sıranın altından çıkanlaaar :))




5 yorum:

  1. Ahaha :D eğer birkaç dakika daha o köşede kalsaydım delirecektim D:

    YanıtlaSil
  2. Hem sen neden SBS'denBeriDersaneArkadaşınOlanŞahsın telefonunu küçümsüyon ki :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. küçümsemiyorum da öyle oynamak için yanıp tutuştuğum ayunları da yok yani :)

      Sil
    2. Tamam sen ona yeni telefon al sonra da oyna :D :P

      Sil